App med nyttige oplysninger om byerne…

… “og så kan den også ringe” …

Jeg har fundet en app fra TripAdvisor til min telefon. På den kan jeg se en masse nyttige informationer om de større byer vi skal besøge. Jeg har nu en masse spændende klar om Los Angeles, San Francisco, San diego og Las Vegas.singleapp_cg_v2
Hoteller er nævnt med brugeranmeldelser og billeder. Der er adresser og du kan bruge din GPS til at finde vej. Du kan også se spisesteder, attraktioner og der er forslag til ture. Det hele kan downloades så du ikke behøver at være på nettet. Når du så har netværksadgang opdateres informationerne.

Det er nu hyggeligt at se billeder fra de hoteller vi skal bo på i bussen på en kold efterårsdag 🙂

Find app’en her: http://www.tripadvisor.dk/apps-icityguides

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *