7. juli – Yosemite

.. Vandfald, vandfald og en badetur i floden ..

Yosemite vandfald 1Vi vågner som sædvanligt tidligt og kommer hurtigt op og gør os klar til dagen. Morgenmaden spises udenfor teltet, da vi ikke må have mad indendørs på grund af bjørnene. Efter morgenmaden begiver vi os ud på en vandretur mod Vernal Fall. Turen er på ca. 1,5 km. men er meget hård, da det går stejlt opad. Vi kommer dog derop og udsigten er fantastisk. Vi sidder og slapper af et stykke tid og nyder naturen og egerne, som tigger mad, og så går vi ned igen.

Yosemite vandfald 2Så tager vi shuttle-bussen mod Yosemite Fall som er USA’s højeste vandfald. Vi gå en tur på ca. en kilometer og får igen de mest fantastiske billeder. Vandfaldet er ikke så kraftigt på denne tid af sommeren, men vi kan se højden og fornemme det enorme fald på over 700m. Mætte af naturoplevelser går vi hjem i teltet og holder siesta.

Om eftermiddagen pakker Pia, Jonas og Jeppe badetøjet, og vi går ned til Merced River, som løber igennem dalen, hvor vi bor. Vi finder et sted, hvor der kan bades, og temperaturen undersøges med tæerne. Det er meget koldt! Da Jonas som den første har været ude, kommer Pia og Jeppe også snart i. Allan passer på kameraet – det skal nogen jo gøre. Floden er meget kold 16 grader, men badeturen er dejlig og floden (ca. 10 meter bred) krydses mange gange. Badeturen fortsættes i swimmingpoolen, og Allan finder en gyngestol og en kold øl og opdaterer dagbogen.

Egern i YosemiteEfter svømmeturen i poolen (og øllen) spiser vi aftensmad og sidder bagefter udenfor og nyder aftenen. Vi slutter af med en stor is og en kop kaffe, inden vi går i seng. Det har været en lang, men spændende dag.

Dagen i dag har været strålende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *