9. juli – Death Valley/Las Vegas

 .. Høje temperaturer, høje hoteller og et trylleshow ..

Vi er tidligt oppe og spiser morgenmad på værelset. Sandwich med pølse og kold vand. Allan har fødselsdag (50 år!) og der synges og gives gaver. Der er medbragt flag fra Danmark. Det er rigtigt hyggeligt. Så pakker vi vores ting og bærer det ud i bilen. Det er tid til at tjekke ud. Lige inden vi kører, køber vi en pose is til køletasken. Så har vi hele tiden koldt vand.

Badwater BasinVi kører fra hotellet og ca. 20 minutter sydpå til Bad Water Basin. Det er det laveste sted i USA. Her er en næsten udtørret saltsø. Navnet antyder, at vandet ikke kan bruges som drikkevand. Stedet er spændende og lyset er blændende på grund af den lysegrå bund. Varmen er allerede (kl. er halv ti) ulidelig, så vi skynder os at tage lidt billeder og så tilbage til bilen. Så kører vi 10 minutter tilbage og drejer fra mod venstre til Devil’s Golf Course. Dette sted består også primært af salt, men her ligger det i store klumper. Derfor er landskabet helt ufremkommeligt og vi nøjes også med at se det fra grusvejen, som fører til stedet. Igen et usædvanligt spændende og meget underligt sted. Jonas og Jeppe vælger at betragte stedet gennem bilruderne!!

Burger hos DennysNu kører vi så mod Las Vegas – ud af Californien og ind i Nevada. Turen er på omkring 2½ time. Vi gør et stop i Parhrump og spiser frokost på Denny’s. Menukortet er spændende, og maden er god. Drengene får en burger, Pia spiser en kyllingesandwich og Allan en salat med oksekøb, æg, bacon og kartoffelchips! Lidt specielt, men godt.

Ankomsten til Las Vegas er et spændende syn. Byen ligger jo midt i ørkenen. GPS’en fører os direkte til hotel Cosmopolitan og ind i deres parkeringskælder. Her er mange etage, og vi finder nemt en plads, som oven i købet er gratis (ikke som SF !!). Hotellet er enormt, og da vi endelig finder skranken, hvor vi kan tjekke ind, bliver vi betjent af Tanya, som selv har været i Danmark. Hun kan sige ”nej” og ”fine sko”. Hun giver os et Udsigt fra etage 58værelse på 58. etage med udsigt over en masse andre hoteller og lufthavnen. Værelset et meget stort og virker som den rene luksus efter teltet i Yosemite og det lidt slidte værelse i Furnace Creek. Efter at have nydt udsigten og pakket ud går vi til swimmingpoolen på 14. etage. Her nyder vi en times tid – 3 personer i poolen, 1 person i skyggen med monster stor og dyr øl hentet af hidkaldt bikiniklædt tjener(inde), som naturligvis skal tippes.

Så er det op på værelse og skifte tøj, før vi går ned for at spise inden vores show med Penn & Teller. Vi spiser på en af hotellets mange restauranter og får en lækker mør bøf. Det er indtil videre den dyreste middag vi har fået, men nok også den bedste. Det er lidt mennesketomt i restauranten, så vi nærmest overserviceres af 5 tjenere, der dog også er hyggelige at snakke med. Vi tror at vi måske er lidt vel tidligt ude til ”dinner”, men det er vist ikke lige højsæson i juli – ”it’s too hot”.

RioEfter middagen tager vi en taxa til Rio (hotel), hvor showet foregår. Vi ankommer i god tid og bliver anvist vores pladser. Vi sidder på 3. række midt for – VIP! Showet starter præcis klokken 21, og det er forrygende. Penn er morsom og Teller imponerer med fingerfærdighed. Publikum inddrages, og Jonas bliver bedt om at deltage. Han afviser dog, da han er usikker på sit engelske. Oplevelsen er fantastisk, og vi snupper et par af de spillekort, som blev brugt under showet.

Så er det tilbage på værelset. Det er sent, og vi er trætte. Vi kravler i seng og Jeppe og Allan ser sidste halvdel af Ghostbusters inden lyset slukkes.

Allan får desværre ingen søvn denne nat. At bo så højt samtidig med højdeskræk er en dårlig kombination.

Dagen i dag har været eksklusiv.

Dag 5 - 251 miles - 404 km

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *