11. juli – Las Vegas/Bryce Canyon

.. Jack In the Box, utrolige farver og Hoodoos ..

Vi starter morgenen med at pakke al vores bagage og går så ned og finder lidt morgenmad. Nu er Cosmopolitan ikke et billigt hotel, og det er der heller ikke nogle af deres restauranter der er. Vi spiser hos Van Henry – en croissant med æg, bacon og ost. Der er dækket op med cocktailglas, der dog fjernes, da vi bestiller kaffe. Bagefter henter vi bagagen og tjekker ud.

Las Vegas SignVi finder endelig en elevator til parkeringskælderen og finder heldigvis også vores bil. Den bliver pakket og så kører vi lidt ned af ”the Strip” for at se skiltet med ”Welcome to Fabulous Las Vegas”. Vi parkerer og tager lidt billeder. Så kører vi nordpå af ”the Strip” og kigger en sidste gang på alle de spændende hoteller og butikker. Det er en mærkelig og spændende by. Især Allan vil gerne have haft en ekstra dag.

King Size JuiceVi kører ud af centrum og finder et supermarked, hvor vi køber lidt forplejning af brød, pålæg og frugt. Vi får os en snak med butiksvagten, som ikke kan forstå, hvad vi laver her så langt fra centrum. Og så går turen mod Zion. I dag skal vi til vores 3. stat Utah, hvor klokken skal stilles en time frem, da denne stat befinder sig i en anden tidszone.

Det går i pæn fart mod nordøst, og da vi nærmer os Zion, kan vi se sceneriet ændre sig. Bjergene bliver røde og det ligner kulisser fra westernfilm. Vi holder pause i St. George og spiser på ”Jack in the box”. Samme koncept som McDonalds blot med sød sennep i stedet for ketchup. Og vi tanker!!

ZionDa vi kommer til Zion er landskabet intet mindre end fantastisk. Flotte røde klipper og grønne træer. Selv vejen er holdt i rød asfalt som matcher klipperne. Vejen snor sig igennem bjergene, og vi nyder det. På en rasteplads, hvor vi (igen) er stoppet for at tage billeder, snakker vi med en far og hans datter. De har været på vandretur og spørger om de kan få et lift tilbage til deres bil, som står et par miles i den retning vi kører. Vi har Zion 2desværre ikke så meget plads, men datteren – som hedder Courtney – kan sidde på vores køletaske. Det er en hyggelig snak vi har det kvarter, som det tager at køre hende til deres bil. Vi fortsætter mod Bryce Canyon og ankommer omkring kl. 19. Vi ville gerne have brugt mere tid i Zion – men valget falder på solnedgang i Bryce.

Vi tjekker hurtigt ind på Ruby’s Inn, skynder os ind med bagagen og så hen og få en hurtig aftensmad. Bagefter kører vi ind i nationalparken og hen til et sted som hedder Bryce Canyon 2”Sunset Spot”. Der er kun 10 minutters kørsel fra hotellet. Vi går hen til kanten og kigger ned på de underligste klipper vi har set. De ser ud som om det er en masse klippeblokke, som er stablet oven på hinanden. Igen et imponerende og meget anderledes syn. Solen er ved at gå ned og vi skynder os at tage lidt billeder og går lidt rundt og ser på landskabet. Det bliver hurtigt Bryce Canyon 1mørkt og efter et kort besøg i den lokale souvenirbutik tager vi tilbage til hotellet, hvor vi klatvasker, tager backup af billeder, skriver dagbog og ser Karate Kid i fjernsynet. Nu skal der lige skrive lidt mail til dem derhjemme i Danmark.

Dagen i dag har været uforlignelig.

Dag 6 - 248 miles - 399 km

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *