13. juli – Page/Grand Canyon

.. Colorado River, Kalkun gribbe og Grand Canyon ..

I dag skal vi meget tidligt op. Klokken er kvart i seks, da vækkeuret ringer. Vi skynder os at pakke bilen, spise morgenmad og tjekke ud. Så kører vi ind i byen, hvor vi skal møde Colorado River 3hos Colorado River Discovery kl 7. Vi skal ud og sejle på Coloradofloden. Efter en kort instruktion bliver vi kørt i bus mod Lake Powell Dam og ned i en tunnel til bunden af kløften. Iført en hjelm går vi lige under broen hen til nogle gummibåde. Hjelmene skyldes, at mennesker på broen smider mønter ned og ønsker. Ingen af os bliver dog ramt 🙂

Colorado River 2I båden fortæller skipperen Robert om turen vi skal på, og så sejler vi. Det er en meget afslappende og dejlig tur, hvor vi ser de vildeste klippesider. Løbende fortæller skipperen om, hvad vi ser og vi nyder hvert sekund af turen. Af og til sættes motoren i gang for derefter at blive slukket, når vi driver ned af floden. Et stykke nede holder vi pause ved en lille sandstrand. Her er der mulighed for at bade, men vandet er kun 6 grader varmt/koldt og det er meget koldt! Colorado River 1De tre af os stikker kun fødderne i det iskolde vand, men Jonas er hurtigt helt under. Flere gange endda! Vi sejler lidt videre og kommer til Horseshoe Bend, hvor floden snor sig 180 grader. Her vender vi båder og sejler i god fart tilbage. Turen retur er dejlig og på grund af farten, får vi lidt frisk luft i den meget varme kløft. En helt enestående tur på floden er ovre.

Tilbage i den varme bil kører vi nu mod Grand Canyon. Det er en tur på omkring 3 timer. Midtvejs på turen standser vi ved en indianerbutik. Alle varerne er meget dyre og flere af de mere eller mindre flotte indianerting er lavet i Kina. Jonas køber en hajtand, og vi skynder os videre. Da vi nærmer os Grand Canyon nationalpark er der flere steder med udsigtspunkter. Det Grand Canyon 1første hedder Dessert View, og her ser vi Grand Canyon for første gang. Det er jo helt vildt. Kløften er enorm! Flere udsigtspunkter med mere og mere fantastiske kig over området følger og vi tager bunker af billeder. Vi ser også 5 – 6 kalkun gribbe (turkey vultures).

Vi finder vores hotel og tjekker ind. Værelset er fint og ligner mange af de andre, vi nu har boet på. Der er rent og pænt og Grand Canyon 2denne gang er morgenmaden inkluderet. Det glæder vi os allerede til. Vi slapper af en times tid og finde en Wendy’s, hvor vi spiser. Tilbage på hotellet laver vi vores opgørelse over udgifter og tager backup af billeder og film. Vi har nu tager næsten 5000 billeder og filmklip! Dagbogen bliver ført ajour, og vi ser lidt TV, inden vi slukker lyset og sover.

Dagen i dag har været fantastisk.

Dag 8 - 138 miles - 222 km

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *