16. juli – Lake Havasu/San Diego

.. London Bridge, den mexicanske grænse og en tropeø ..

London BridgeEfter en solid morgenmad og en pakket bil går turen mod San Diego. Det er en lang tur på omkring 6 timer, og vejret er meget varmt. Kl. halv ni er temperaturen allerede på 39 grader. Heldigvis har bilen en velfungerende aircondition. Inden vi forlader Lake Havasu skal vi naturligvis lige omkring London Bridge, som nu ligger midt i byen. Broen er den ægte vare, der er importeret sten for sten og genopbygget midt i Lake Havasu. Først derefter er floden under broen gravet ud.

Vi forlader byen og kører i timer derudaf. Vi ser de mest fantastiske marker, der alle er kunstvandede af via store kanaler. Der er imponerende med så grønne marker i så tørt et område. Ved en del af markerne er der tusinde af små gule sommerfugle.

Grænsen til MexicoDa vi nærmer os grænsen til Mexico kører vi fra motorvejen for at tanke. Vi kører lidt forkert og kommer derfor helt tæt på grænsen. Der er rejst et højt og meget solid metalhegn langs hele grænsen. På en gang er det skræmmende og ret imponerende. Det må have kostet umådelige ressourcer at rejse sådan et hegn.

Vi fortsætter og nærmer os nu San Diego. Motorvejen bliver nu op til 7-sporet og trafikken er rimelig på vej ind i byen. Den anden vej er der dog lange køer. Godt, at vi skal ind 🙂

Paradise Point 2Da vi ankommer til vores hotel ser vi, at det ligger på en ø midt i Mission Bay. Det er næsten som en lille tropeø med palmer overalt. Vi tjekker ind og bliver vist til vores værelse af Benjamin, som kører foran i en golfvogn. Han hjælpe os med bagagen og viser os bagefter, hvor bilen kan parkeres. Det koster naturligvis lidt drikkepenge. Værelset er pænt stort og lyst. Byggestilen skal klart give fornemmelse af sydhavsø om end det hele er lidt slidt. Drengene er svært tilfredse 🙂

Paradise Point 1Efter udpakningen går vi en tur til den store af de 5 swimmingpools. Pia og drengene bader en times tid og Allan slapper af i en liggestol. Bagefter går vi hen til Barefoot Bar & Grill, hvor vi spiser aftensmad. Efter en god middag går vi en tur rundt i området og bagefter hjem på værelset for at slappe lidt af med TV og iPads. Endnu en super god dag er slut og en ny venter i morgen.
Paradise Point 3Dagen i dag har været fortræffelig.
Dag 10 - 316 miles - 509 km

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *