17. juli – San Diego

.. San Diego, Stillehavet og en kæmpe is ..

Efter en god nats søvn går vi på Barefoot Griil og spiser morgenmad. Drengene spiser pandekager, Pia en omelet og Allan får French Toast. Så kører vi en tur ind til downtown San Diego og kigger lidt. Vi kører til området som kaldes Seaport Village. San Diego DowntownHer er bygget en del små huse i spansk stil og alle er indrettet med butikker eller caféer. Her er rigtigt hyggeligt selvom det er lidt turistpræget. Jonas køber en sweatshirt og vi slutter besøget af med en hurtig frokost i en af de små caféer. Så kører vi lidt længere op i byen til området Gaslamp Quarter. Vi parkerer i et parkeringshus og går en tur i gaderne. Dette sted er præget af en masse restauranter og natklubber og er sikkert mere interessant om aftenen.

Mission BeachEfter vores besøg i den varme by kører vi hjem og skifter til badetøj, og så går tuen til Mission Beach. Parkering er ikke så nemt, så vi må holde et stykke fra stranden. Vi når dog Stillehavet på 10 minutter og finder et godt sted på den meget fyldte sandstrand. Så skal der bades, og Jonas er som sædvanligt hurtigt under i det lidt kolde Stillehav. Jeppe følger dog hurtigt efter, og Pia og Allan er også ude i de høje bølger. Drengene især nyder vandet og stranden, og det er en hyggelig eftermiddag. Hen på aftenen kører vi tilbage til hoteller, hvor vi bader og skifter tøj.

Mission Beach SunsetVi kører tilbage til stranden, og inden vi finder et sted at spise, kigger vi på solnedgangen over Stillehavet. Vores valg af restaurant er en lettere snusket græsk grillbar, der serverer pizza og gyros. Maden er spiselig.

Så skal vi i tivoli. Vi går ind i Belmont Park og kigger på forlystelserne. Pia og Jeppe tager en tur i den store rutsjebane, Great Dipper. Vi kigger lidt mere og Jonas og Pia tager så en tur i rutsjebanen. Vi slutter af med en is. Drengene får hver en Monster Cone og Pia og Allan deler en Monster Bowl. Isene er San Diego by Nightkæmpestore og til rimelige priser. Tre kolossale is koster $18. Nu er vi trætter og kører hjem på værelset og går i seng.

Dagen i dag har været afslappende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *