18. juli – San Diego

.. Pirater, dinosaurer og afslapning ved poolen ..

Igen spiser vi morgenmad på Barefoot Grill & Bar. Jonas vælger igen pandekagerne, Jeppe spiser French Toast, Pia en Breakfast Burittos og Allan får spejlæg med bacon, brasede kartofler og toast. Alle bliver godt mætte.

Balboa ParkVi kører nu en tur ind til Balboa Park og besøger Natural History Museum som har en udstilling om pirater. Prisen for at komme ind er uhørt. Vi må af med $93! Udstillingen er fin og spændende, og vi kigger også på den faste udstilling med dinosaurer og dyr fra lokalområdet. Alt i alt et fint museum, men entréprisen er dog alt for høj.
DinosaurusVi kører hjem til hotellet og skifter til badetøjet og fortætter så til Mission Beach for at bade. Vejret er desværre ikke så godt som dagen før, og badeturen bliver lidt kortere. Vi Barefoot Dinnerkører så hjem til hotellet og gå i stedet i swimmingpoolen. Her er mere læ og vandet er opvarmet. Vi hygger ved poolområdet et stykke tid og går så hjem og skifter tøj. Nu er vi sultne og går igen på Barefoot og spiser en god aftensmad.

Om aftenen går vi en tur i området og slutter af med en is på værelset. Nu vil vi se TV og slappe af. I morgen skal vi pakke og fortsætte til Los Angeles. Drengene er enige om, at dette har Paradice Point by Nightværet det bedste hotel, vi endnu har boet på – ikke bare i USA, men i hele taget.

Dagen i dag har været førsteklasses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *