19. juli – San Diego/Los Angeles

.. En snæver parkering, Hollywood Boulevard og familiehygge ..

På vej mod LAEndnu en morgenmad på Barefoot Bar & Grill inden vi pakker vores bagage og bilen og kører nordpå mod Los Angeles. San Diego og Paradise Point Resort har været godt, flot og afslappende og tre dejlige dage med varme, strand og vand. Nu kører vi af motorvejen mod Los Angeles med over 18 millioner indbyggere.

Turen går fint, og vi kommer snart til udkanten af LA og kan mærke trafikken bliver mere intens, men dog nem at overkomme. Det går glidende, og vi ankommer til vores sidste hotel – Quality Inn – som ligger lige mellem Hollywood Boulevard og Sunset Boulevard. Begge gader kan nås på 5 minutter. Bilen placeres i den meget snævre garage under hotellet. Vi bakker ind på en plads og mellem taget på bilen og loftet i garage er der under 1 cm. Jeg kan ikke få min hånd ind mellem bilen og loftet. Værelset er lille og mørkt, men det er rent, og vi kan være der med al vores bagage. Til vores overraskelse er morgenmaden inkluderet.

Chinese TheaterKort efter vi er indlogeret, går vi en tur op på Hollywood Boulevard og kigger på Walk of Fame, som alle stjernerne i gaden kaldes. Vi ser mange kendte navne som Michael Jackson, Johnny Depp, Nicholas Cage, Meryl Streep og Sophia Loren. Det er sjovt at gå med hovedet nedad og se alle navnene. Heldigvis kigger vi op en gang imellem og ser Graumans Chinese Clint EastwoodTheater på den anden side. Der går vi over og kigger på hånd- og fodaftryk i cementen. Her er så mange mennesker, at vi står som sild i en tønde, men spændende er det. Også her er der en masse kendte navne og vi ser store navne som Arnold Swartzenegger og Clint Eastwood. Vi kæmper os igennem mylderet og ind på en restaurant, Bruce Willishvor vi får lidt frokost. Ventetiden er meget lang – både på bestilling, maden og betaling – så vi bliver lidt fedtede med drikkepengene.

Lidt souvenir bliver også købt i en 10-dollar butik som har udsalg. Alt er til 5 dollars. Vi køber et lille klaptræ, Hollywoodskiltet i træ, en nakkepude til flyveturen hjem og en Oscar statuette i ”Best neighbour” kategorien til vores nabo Aase (som passer vores hus og kat mens vi er væk).

Tiden går, og vi må nu hjemad. Vi skal mødes med Allans niece og hendes familie, som også er på Amerikatur. Vi overdrager vores køletaske og vores årskort til nationalparkerne til dem. Kortet gælder nemlig til to familier. Så går vi sammen ud og spiser på en brasiliansk restaurant, der hedder Bossa Nova. Det er en super hyggelig aften med god mad og en masse snak om gode steder at besøge og hvad der er billigt og andre relevant rejsetips. Og de er meget rundhåndede med cola refills 😉

Så blev det enden på endnu er skøn dag med et hav af oplevelser. I morgen skal vi tidligt op. Vi skal nemlig i Universal Studios.

Dagen i dag har været fremragende.
Dag 11 - 123 miles - 198 km

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *